آژمان مهاجر ویزای کانادا شینگن تضمینی فوری مالتی توریستی تحصیلی کاری اقامت دائم دانشجویی

اخبار فناوری های نوین

بخشی از یک سیستم ایمپلنت مغزی توسط محققان ایرانی ساخته شد

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

یک سیستم ایمپلنت مغزی از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است.

محققان کشور موفق به طراحی و ساخت «باتری لیتیوم یون» شدند تا به زودی شاهد طراحی و ساخت این سیستم‌ به صورت بومی در داخل کشور باشیم.

سیستم ایمپلنت مغزی با کاربرد های متفاوت در حوزه های پزشکی، توانبخشی، بازتوانی و نظامی مورد استفاده قرار می گیرد، به طوری که در حوزه پزشکی می توان از این سیستم و با تحریک عمقی مغز، بیماری پارکینسون را درمان کرد. ثبت سیگنال های عصبی یا تحریک سلول های عصبی کاری است که این سیستم انجام می دهد.

ایمپلنت مغزی از بخش های مختلفی تشکیل شده است. پروژه تولید الکترودها و باتری سیستم تحریک عمقی مغزی یکی از برنامه های مورد حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

بر این اساس محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حمایت این ستاد موفق به طراحی و تولید نوع جدیدی از «باتری لیتیوم یون» شدند.

این باتری ها کار توان دهی و تولید انرژی ابزارهای قابل کاشت در مغز را دارند. از ویژگی های این باتری قابلیت شارژ مجدد است که آن را تبدیل به وسیله ای مناسب برای ابزارهای قابل کاشت همچون تحریک کننده های عمقی مغز می کند.

با این اقدام محققان دانشگاه صنعتی امیر کبیر یک گام دیگر برای طراحی سیستم های ایمپلنت مغزی در داخل کشور برداشته شد تا به زودی این ایمپلنت ها به صورت بومی در داخل کشور طراحی و تولید شوند.

logonokhbegan6.png
logo-samandehi

پیام مدیر

سامانه بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان برای شما کاربران عزیز ایجاد شده است. امیدواریم مطالب سایت مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد. شما می توانید با مراجعه به سامانه نوآوران و نخبگان نسبت به ثبت طرح و ایده های خود اقدام فرمایید. همچنین در صورت نیاز به هرگونه سرمایه گذاری داخلی و خارجی با شماره تلفن09302740763 در ارتباط باشید. ما صمیمانه در کنار شما خواهیم بود

 

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار سایت مطلع شوید

© Copyright 2024 بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان. All Rights Reserved.

Search