آژمان مهاجر ویزای کانادا شینگن تضمینی فوری مالتی توریستی تحصیلی کاری اقامت دائم دانشجویی

اخبار فناوری های نوین

توسعه مکمل‌های انسانی و دامی بر پایه خواص مخمرها

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین بار در کشور با استفاده از خواص بره موم و همچنین مخمرها، موفق به تولید مکمل‌های غذایی، فرآورده‌های بهداشتی و دارویی شدند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محسن فتحی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «سورن تک توس» با اشاره به تولید فرآورده‌های مکمل و دارویی بر اساس خواص «بره موم» عنوان کرد: بره موم همان ماده قهوه‌ای رنگی است که توسط زنبورها برای بستن درز و شکاف‌های کندو استفاده می‌شود. این ماده که مخلوطی از بزاق و موم زنبور عسل است و به عنوان چسب زنبور عسل شناخته می‌شود دارای خواص متعددی است که در صنایع غذایی، دارویی و مکمل کاربرد دارد.

وی افزود: بر همین اساس، در گام نخست تولیدات دانش‌بنیان، قرص بره موم را در کشور با فرمولاسیون جدید تولید کردیم و در کنار ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی، در ادامه مسیر فعالیتمان، تولید عصاره مخمر با کاربردهای غذائی و مکمل را برای اولین بار در کشور در دستور کارمان قرار دادیم.

این فعال فناور با تأکید بر این‌که سعی کردیم تولیدات از ویژگی‌هایی همچون ارزش افزوده بالا و نوآور بودن برخوردار باشند، ادامه داد: از دیگر محصولات شرکت که تماما با تحقیق و توسعه به آن نائل شده‌ایم، قرص، دهان‌شویه، ژل و کرم است که همگی بر اساس بره موم، تولید و تجاری‌سازی شده است.

همچنین عصاره مخمر میکروبی، مخمر هیدرولیز شده صنعت مکمل و غذائی، انواع پپتون های میکروبیولوژی و آنزیم‌های مختلف از جمله اینورتاز، لیزوزیم، رنین ، آمیلاز و پروتئاز، از دیگر محصولات این شرکت دانش‌بنیان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به توانمندی در کنترل کیفی مواد غذایی، به ارزیابی کیفی فرآورده عسل اشاره کرد و گفت: بیش از 10 سال است که عسل را با استفاده از مؤلفه‌های بیولوژیک ارزیابی و درجه‌بندی می‌کنیم به طوری‌که سالانه بیش از 900 نمونه ارسالی از سراسر کشور، مورد بررسی قرار می‌گیرد. با توجه به فناوری و تخصصی که در این مجموعه وجود دارد تنها آزمایشگاه در کشور و منطقه هستیم که این آزمون‌ها را برای عسل، ژل رویال و بره موم انجام می‌دهیم. با تولید این محصول و ارائه این خدمات تحقیقاتی تحول زیادی در زمینه ارزشگذاری واقعی عسل صورت گرفته‌است.

فتحی، با اشاره به فعالیت دانش‌آموختگان دانشگاهی در این شرکت دانش‌بنیان، عنوان کرد: بخش عمده فعالیت شرکت مبتنی بر تخصص است و از 16 نیروی شرکت بیش از 70 درصد، دارای تخصص‌های مرتبط با نوع کار هستند. با توجه به رویکرد کاربری محصولات و فرآیند پخش آنها در بازار بیش از 40 نفر غیرمستقیم در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سورن تک توس، با تأکید بر توجه جدی به روش‌های نوآورانه و کارآمد در تحقیقات و تولید انواع فرآورده‌های غذایی گفت: این موضوع از مهم‌ترین بخش‌های حوزه موادغذایی در کشور است اما توجه کمتری به آن می‌شود. ارائه روش‌های جدید، نیازمند مشوق‌ها و حمایت‌های زیرساختی و سازمانی است.

logonokhbegan6.png
logo-samandehi

پیام مدیر

سامانه بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان برای شما کاربران عزیز ایجاد شده است. امیدواریم مطالب سایت مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد. شما می توانید با مراجعه به سامانه نوآوران و نخبگان نسبت به ثبت طرح و ایده های خود اقدام فرمایید. همچنین در صورت نیاز به هرگونه سرمایه گذاری داخلی و خارجی با شماره تلفن09302740763 در ارتباط باشید. ما صمیمانه در کنار شما خواهیم بود

 

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار سایت مطلع شوید

© Copyright 2025 بانک اطلاعات نوآوران و نخبگان. All Rights Reserved.

Search